Spuiterij

 

Wil je je (bas-)gitaar een nieuwe look geven? Wij kunnen spuiten in elke kleur die je wil.

We mengen al onze kleuren met de hand, op het oog, of gebruiken een kleurenscanner om een bestaande kleur te kopiëren waardoor we een oneindig palet aan kleuren kunnen aanbieden.

Veel gitaristen en bassisten bouwen graag hun eigen instrument uit body's en halzen die overal verkrijgbaar zijn. Wij kunnen de gitaar professioneel afwerken. Neem contact met ons op en we kunnen je waarschijnlijk inpassen.

Wilt je ook de kop of slagplaat spuiten? Voor ons geen probleem!

Het laten afwerken van je gitaar of bas kan ook de perfecte gelegenheid zijn om ander maatwerk of aanpassingen te laten maken, zoals veranderingen van pickup, brug of andere hardware, aanpassen van de body contour, hals pocket etc. Als je wilt, kunnen wij de nieuwe componenten leveren of je kunt ze opsturen samen met je instrument zodat we ze kunnen monteren.

Onze ervaring en aandacht voor detail betekent topkwaliteit in afwerking voor je gitaar. Onze specialiteit is altijd beter dan "doe het zelf". Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je van het begin tot het eind bij het project betrokken blijft. Ons doel is om je een unieke afwerking te geven voor een voor jouw unieke gitaar.

 

Freeswerk

Het ruilen of verplaatsen van pickups is altijd een leuk idee, maar hoe zit het wanneer je bijvoorbeeld een humbucker op de plaats van een sigle-coil wilt installeren? Je moet het gebied onder de pick-up vergroten om de nieuwe pick-up mogelijk te maken. Wij kunnen dit doen met een frees of CNC machine voor een mooie strakke en nauwkeurige frezing.

 

Aanpassen van de slagplaat

Vaak moet je ook je slagplaat aanpassen om een ​​mooie strakke pasvorm rond de nieuwe pick-up te krijgen. Geen probleem, wij kunnen dit ook voor u doen. Wij maken ook custom pickguards.

 

Pickup templates

Frees je pickups perfect uit met onze templates. Pickups van verschillende merken verschillen vaak van afmeting waar door je gitaar of slagplaat aangepast moet worden. Daarom maken wij geen gebruik van standaard templates maar maken wij deze op de maat van je pickup. Wij graveren centreerlijnen op de plexiglas template zodat het eenvoudig is deze op je body of slagplaat uit te lijnen.

Je kunt bij ons een boormal bestellen waarmee je de hoeken van de pickup ruimte eerst voorboort. Deze leg je vóór het frezen op de template en zo krijg je strakkere hoeken om je pickup.

Natuurlijk kunnen wij de pickup ook voor je uitfrezen of een slagplaat voor je maken.

 

Body templates

Wij kunnen ook body templates maken. Dit kan een standaard bas- of gitaar model zijn of één naar je eigen ontwerp. Deze templates worden uit MDF gefreesd. We kunnen samen met jou het ontwerp maken of je kunt een tekening opsturen.